info@lvt.nl

Neem contact op

088 - 990 89 89

Telefonisch bereikbaar

Ma - vr: 9:00 - 17:00

Bereikbaarheid

Wie zijn wij?

Low Vision Totaal B.V.

Het Bedrijf Low Vision Total

Low Vision Totaal is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het adviseren, aanmeten en leveren van bijzondere optische hulpmiddelen, beeldschermloepen en voorleesapparatuur. Sinds 2003 leveren we door heel Nederland bijzondere optische hulpmiddelen. Bij Low Vision Totaal doen we ons werk met de grootste mogelijke zorg en persoonlijke aandacht voor onze klanten. Persoonlijke aandacht en professionele zorg is wat ons drijft. Klanttevredenheid is voor ons en onze medewerkers het belangrijkste.

Voor het hele indicatiegebied van slechtziendheid (waarbij de opticien of oogarts geen uitkomst meer kunnen bieden) tot en met volledig blind, kunnen wij de hulpmiddelen verzorgen. Ons bedrijf is merk en type onafhankelijk waardoor er geen beperkingen zijn qua keuzemogelijkheden voor de hulpmiddelen.

Het Team

Kimberly Dutscher

Opticien / Low Vision Specialist

Dave Bates

Low Vision Specialist

Evelien Verweij

Optometrist / Low Vision Specialist

Bert-Jan Boogaart

Optometrist / Low Vision Specialist
Optometrist / Low Vision Specialist

Harry Loorbach

Low Vision Adviseur

Anuschka van de Lisdonk

Opticien / Low Vision Specialist

Patrick de Kuijper

Binnendienst

Maartje Plu

Binnendienst

Ilse Kuijpers

Binnendienst

Ben Kuiper

Binnendienst

Alwin van der Hoek

Binnendienst

Lody Vel

Algemeen Directeur

Missie En Visie

Missie

Onze missie is mensen met een sterk verminderd of geen gezichtsvermogen, indien mogelijk, in staat stellen om het maximale uit hun dag te halen en ervoor te zorgen dat onze klanten zelfstandig en mobiel blijven.

Visie

Wij streven er naar om mensen met een visuele beperking te ondersteunen in hun dagelijks bestaan, zodat de visuele beperking niet volledig bepalend is voor het kwaliteit van leven. De mens staat centraal in plaats van de beperking.

Kwaliteits & Certificering

In ons pand maken wij hulpmiddelen voor slechtzienden, zoals loep- en telescoopbrillen. Hier zijn ook de leningdepots van veel zorgverzekeraars gevestigd. Low Vision Totaal beheert de bruikleendepots voor onder andere beeldschermloepen voor diverse zorgverzekeraars.

Low Vision Totaal heeft alle merken en typen in haar assortiment. Door onze eigen import kunnen wij vaak ook goedkoper werken dan anderen. Of het nu gaat om handloepen, brillen, monoculaire kijkers, videoloepen of andere geavanceerde elektronische hulpmiddelen, u vindt het allemaal bij Low Vision Totaal.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij Low Vision Totaal vinden we het belangrijk bewust te zijn van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dat betekend dat we de algemeen aanvaarde normen en waarden nastreven. Daarnaast zijn we gericht op het behalen van een gezond bedrijfsresultaat waardoor kwaliteit, continuïteit en werkgelegenheid gewaarborgd blijven.

Expertise

Low Vision Totaal beschikt over Optometristen, Opticiens, Mechanische-, Optische- en software specialisten. Na- en bijscholing zijn een vast onderdeel van onze kwaliteit en kennisontwikkeling.