info@lvt.nl

Neem contact op

088 - 990 89 89

Telefonisch bereikbaar

Ma - vr: 9:00 - 17:00

Bereikbaarheid

Elektronisch Vergroten

Elektronisch Vergroten

Elektronische handloupe.

Een handzaam apparaat met zeer veel vergrotingsmogelijkheden. Een letter kan wel tot 20x vergroot worden. Naast de vergrotingsmogelijkheden kan ook het contrast aangepast worden. Het apparaat is draagbaar en kan dus bijvoorbeeld meegenomen naar de supermarkt. Ook is het mogelijk om objecten in de verte te bekijken. Denk hierbij aan het aflezen van de klok aan de muur of een straatnaambord in de straat. Het apparaat is makkelijk te bedienen.

Beeldschermloupe.

Een beeldschermloupe heeft enorm veel voordelen. Naast de vele vergrotingen en contrast dat aangepast kan worden is bij een beeldschermloupe ook de helderheid in het scherm aan te passen. Het scherm is verkrijgbaar in 19”, 22” of zelfs 24”. Zo is het kijk oppervlak heel groot en comfortabel.

De keuze in hulpmiddelen is sterk afhankelijk van de functionele behoeften en indicatie met betrekking tot slechtziendheid. Wilt u weten welk hulpmiddel er voor u geschikt is? Dan kunt u contact opnemen met Low Vision Totaal om u voor te laten lichten over de mogelijkheden. U kunt gebruik maken van het contactformulier of u belt of e-mailt ons direct. Telefoon 088 – 990 89 89 Mail info@lvt.nl