info@lvt.nl

Neem contact op

088 - 990 89 89

Telefonisch bereikbaar

Ma - vr: 9:00 - 17:00

Bereikbaarheid

Handloupen

Handloupen

De handloupen hebben wij opgedeeld in twee categorieën. De zaklichtloupen en de standloupen.

Zaklichtloupen zijn handzaam en in verschillende vergrotingen te verkrijgen. Door de ingebouwde verlichting is het leeswerk altijd goed verlicht. Ze zijn klein en compact en daardoor makkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld de supermarkt. Ook binnenshuis zijn ze gemakkelijk te gebruiken voor het aflezen van de thermostaat, wasmachine of magnetron.

Standloupen zijn wat groter dan de zaklichtloupen. Hierdoor hebben ze een iets groter leesoppervlak. Ook deze loupen worden in verschillende vergrotingen geleverd. Door de ingebouwde verlichting is het leeswerk altijd goed verlicht en door de afstand houders staat de loupe altijd op de juiste hoogte van het leeswerk. De standloupen hoeven niet vastgehouden te worden. Hierdoor zijn ze ook goed geschikt voor mensen met mobiliteitsproblemen.

De keuze in hulpmiddelen is sterk afhankelijk van de functionele behoeften en indicatie met betrekking tot slechtziendheid. Wilt u weten welk hulpmiddel er voor u geschikt is? Dan kunt u contact opnemen met Low Vision Totaal om u voor te laten lichten over de mogelijkheden. U kunt gebruik maken van het contactformulier of u belt of e-mailt ons direct. Telefoon 088 – 990 89 89 Mail info@lvt.nl

Handloepen