info@lvt.nl

Neem contact op

088 - 990 89 89

Telefonisch bereikbaar

Ma - vr: 9:00 - 17:00

Bereikbaarheid

Mobiliteit

Bij Low Vision Totaal kunt u terecht voor (huur) hulpmiddelen die uw zelfstandigheid en mobiliteit ondersteunen, zoals rollators, scootmobielen en seniorenbedden.

Samen met de website
bijlage zorgorganisatie Hulpmiddelenwereld.nl levert MediReva tools die u helpen om (zo lang mogelijk) zelfstandigheid en mobiliteit te behouden. Producten als rollators, krukken, scootmobielen, rolstoelen, seniorenbedden en sta-stoelen zijn voor een langere periode te huur bij MediReva. Woningaanpassingen zijn ook mogelijk. Onze monteurs helpen u graag bij het plaatsen van thuishulpmiddelen, zoals een muurbeugel, douchezitje of drempelhulpmiddel.

Huisbezoek adviseurs
Aangezien er een grote verscheidenheid aan woningaanpassingsgereedschappen op de markt is, kunnen we ons voorstellen dat u hier meer informatie of advies over nodig heeft. Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs om uw woning te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Gratis demonstraties van gereedschappen thuis

MediReva heeft een eigen mobiliteitswinkel. In het pand op ons hoofdkantoor in Maastricht zit een vestiging van, waar je terecht kunt voor diverse mobiliteitshulpmiddelen. Kunt u ons niet bezoeken? Geen probleem. Een van onze adviseurs komt dan bij u langs met de gewenste tools voor een woningdemonstratie. Neem hiervoor contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.