info@lvt.nl

Neem contact op

088 - 990 89 89

Telefonisch bereikbaar

Ma - vr: 9:00 - 17:00

Bereikbaarheid

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

De voedingssupplementen van Oogplein.nl zijn een aanvulling op de dagelijkse voeding. Dit komt doordat de vitamine dosering in de voedingssupplementen vele malen hoger ligt dan in groenten en fruit. De stoffen in de capsules voorkomen dat een teveel aan schadelijk blauw en UV licht het gevoelige weefsel aan de achterkant van het netvlies bereikt en de lichtgevoelige cellen beschadigd.

Wilt u meer weten over voedingssupplementen? Dan kunt u contact opnemen met Oogplein om u voor te laten lichten over de mogelijkheden. U kunt gebruik maken van het contactformulier of u belt of e-mailt ons direct. Telefoon 026 364 99 77 Mail info@oogplein.nl

 

Maxim Eyes ®

Maxim Eyes  ® is een wetenschappelijk onderbouwd ogen-PLUS voedingssupplement  waaraan behalve Luteine en Zeaxanthine 4 anti-oxidanten zijn toegevoegd. Dat zijn: Blauwe bosbes extract, Taurine, Riboflavine Vitamine B2 (goed voor het gezichtsvermogen) en foliumzuur (vitamine B11) . De Zink component is recent aangepast naar een zinkbisglycinaat, die beter geabsorbeerd wordt dan andere zinksoorten. Dit is gebeurd naar aanleiding van de meest recente wetenschappelijke informatie over het gebruik van Zink in vergelijkbare productformules. Tevens is de zinkdosering aangepast naar recente EFSA regelgeving in EU verband naar 25 mg.

Macula Support ®

Macula Support ® capsules van Horus Pharma zijn een voedingssupplement die door de toevoeging van het minieraal Zink de conditie van het oog ondersteunt en een positieve invloed heeft op het gezichtsvermogen. Het supplement is verrijkt met luteïne en zeaxanthine, dit zijn stoffen die zich in het oog bevinden, in de gele vlek in het netvlies en zorgt voor het kleur en contrast dat we kunnen zien.