info@lvt.nl

Neem contact op

088 - 990 89 89

Telefonisch bereikbaar

Ma - vr: 9:00 - 17:00

Bereikbaarheid

Optometrist bij LVT

Optometrist bij Low Vision Totaal voor de regio Midden Nederland.

 

Optometrist bij Low Vision Totaal voor de regio Midden Nederland.

Wij zijn op zoek naar een optometrist voor de regio Midden Nederland. Als optometrist bij Low Vision Totaal ben jij de schakel tussen de cliënt en het bedrijf. Je gaat bij cliënten langs om te bekijken welke hulpmiddelen we kunnen inzetten om het low-vision probleem van de cliënt te verkleinen (denk hierbij aan lezen, schrijven, tv kijken, etc). Het low-vision onderzoek vindt dus plaats bij de cliënten thuis. Dit, zodat jij ook een goede indruk krijgt van de leefsituatie. Dit neem je allemaal mee in het onderzoek om vervolgens het best mogelijke advies te kunnen aanbieden. Samen met de cliënt maak je een plan om hem of haar zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ook ben jij als optometrist verantwoordelijk voor het afleveren van de hulpmiddelen én het uitleggen van de werking. Jij bent de persoon die de cliënt écht helpt van ‘A’ tot ‘Z’. Het gaat om een echte buitendienst functie. Je bent veel onderweg en bedient cliënten door het hele land. Dit biedt veel vrijheid én vraagt veel initiatief. Jij bent immers de specialist die bij de cliënt komt. Jouw werkdag begint en eindigt bij jouw eigen voordeur. Natuurlijk ben je af en toe ook op kantoor om een overleg te hebben, te sparren met de andere optometristen én voor een goede kop koffie.

Functie eisen:

– Een afgerond HBO diploma Optometrie

– Een afgerond diploma Opticien is een pré

– Beschikbaar voor minimaal 32 uur

– In het bezit van rijbewijs B

Wat biedt Low Vision Totaal?

– Marktconform salaris;

– Winstdeling;

– Een goede pensioenregeling;

– 24 vakantiedagen (op basis van fulltime);

– Een leaseauto;

– Een mobiele telefoon;

Verder vinden wij het bij Low Vision Totaal belangrijk dat de nieuwe optometrist nieuwsgierig, secuur, communicatief vaardig, analytisch en hulpvaardig Is.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel én wordt jij enthousiast? Stuur direct je CV en motivatie naar lvel@lvt.nl of bel voor meer informatie naar 06 132 44 26

Vacatures

Optometrist

Optometrist bij Low Vision Totaal voor de regio Noord Nederland.

Optometrist

Optometrist bij Low Vision Totaal voor de regio Midden Nederland.